Objektivní a konstruktivní hodnocení našich klientů

24.09.2018

Máme radost z každého Klienta se kterým jsme individuálně spolupracovali, spolupracujeme nebo budeme spolupracovat. Zpětná pozitivní a konstruktivní odezva nás rozhodně motivuje pokračovat dále ale zároveň i udržovat naši sebehodnotu v tom směru, že jsme opravdu dobří, profesionální a unikátní v tom, co děláme a že naše práce má svou kvalitu...

Žena, 18 let

Datum publikování hodnocení: 08.10.2018.

Před terapií v tomto Projektu, moje hodnocení resp. můj příběh začal, když jsem měla 7 let. V tomto věku jsem byla znásilněna a oplodněna starší osobou, která se v dnešní době nazývá Pedofil.

I když se to na dnešní dobu rozhodně může zdát a považovat jako medicínská anomálie či abnormalita, přece jen se stalo - otěhotněla jsem. Byl to pro mě velmi traumatizující zážitek jako na psychické rovině tak i v souvislosti s poškozením mnoha mých vnitřních orgánů, ženských orgánů vzhledem k tomu, že tělo bylo stále ve vývoji a vývinu, nemluvě o samotném porodu. Naštěstí, moderní medicína je pokročilá natolik, že se můj porod v takovém, stále ještě dětském věku, podařil. Narodil se mi malý chlapeček.

Jsem vděčná mým rodičům a všem profesionálům, kteří mi následně nejenže pomáhaly se zaopatřením a výchovou mého syna ale měli zároveň se mnou samotnou velmi velkou trpělivost a kteří mě přes různé lékařské péče ve spolupráci s mnoha druhy terapie navigovali, až jsem se dostala na úroveň, kde jsem si do života přitáhla tento Projekt Atlantis Industries. Projekt mě okamžitě zaujal a jak se říká, povinné studium "velkého množství" materiálů na stránce projektu jsem zvládla, jak se říká, s nadšením, zatajeným dechem a na "jeden hlt". Terapie informacemi mi pomohla uvědomit si neskutečně mnoho věcí a následně jsem měla v hlavě okamžitě jasno. Toto je to, co jsem hledala.

I když jsem si nejprve mylně myslela, že po prostudování materiálů jsem chtěla řešit terapii mého syna - jeho psychické problémy a jeho sebevražední sklony, ukázalo se, že jsem ve skutečnosti potřebovala především terapii pro sebe a že ve skutečnosti jsem byla právě já příčinou problémů mého syna. A tu následně můj příběh pokračuje v podobě hodnocení, které si tento Projekt rozhodně zaslouží.

Když jsem se po prostudování materiálů obrátila na projekt o pomoc pro terapii, kde jsem vzhledem k tomu, čím jsem si prošla předtím a vzhledem k mé vysoké duchovnosti a vysoké intuici, jsem už neměla po prostudování materiálů problém napojit se na telepatickou terapii sama. V tomto období měl můj syn už 11 let.

Mým původním cílem bylo v terapii dosáhnout a zabránit za každou cenu tomu, aby syn zemřel, nechtěla jsem, aby odešel z tohoto světa. V terapii jsem si ovšem uvědomila, že jsem se na všechno dívala špatným úhlem pohledu.

V terapii hned první rána a první šok byly, kde jsem byla donucena a dotlačena do představy, kde můj syn už zemřel. Už jen v té představě jsem se cítila hrozně, bylo tam hodně pláče, smutku, žalu, pocity samoty. Když jsme dosáhli malinký neutrální postoj v této části představy, myslela jsem si, že to nejhorší už mám za sebou, ovšem opak byl pravdou.

Byla jsem skrz nekompromisní, řekla bych až extrémně agresivní a na dnešní dobu rozhodně neortodoxní a nekonvenční terapeutický tlak ženských terapeutek tohoto Projektu donucena se v této představě posunout dále po časové ose a to do momentu, kde jsem už na pohřbu mého syna. Tam začalo obrovské emocionální tornádo a jen týden takříkajíc nonstop jsme zpracovávali somatiká jen z této části představy.

Následně přišla třetí fáze a to fáze, kde jsem dostala za úkol v představě se posunout po časové ose ještě dopředu a to do momentu, kde se zbavuji absolutně všech věcí, které by mi připomínaly syna, jinými slovy nezbylo by mi po něm nic. Zde jsem si uvědomila, jaká jsem byla na synovi závislá a že v podstatě mi nahrazoval partnera po kterém jsem podvědomě toužila a zároveň mi i bránil, aby mi do cesty přišel doživotní partner. Až do tohoto terapeutického momentu jsem vlastně ani nevěděla přijít na důvod, proč mi nechtěl do cesty přijít můj vytoužený partner.

Následně už věci nabraly rychlý spád, odstranili jsme ještě všechny další "maličkosti", které bránily tomu, aby syn z tohoto světa odešel. Nastavili jsme můj postoj a úhel pohledu, aby zemřel krásnou přirozenou, bezbolestnou smrtí, šťastný a ve spánku. V tomto stádiu terapie jsem si uvědomila a rozpametala jsem se, že takto jsem si to před životem i já i on naplánovali za účelem, abych si tyto staré rány já sama uzavřela a abych se přes tuto lekci jednou provždy dostala.

Uvédomila jsem si totiž, že mým úkolem resp. moje část dohody spočívala v tom směru, že pokud jsem se chtěla posunout v životě dál, musela jsem ze svého života syna propustit, nechat ho jít si svou další cestou a zároveň jsem si uvědomila, že svůj účel jsme si už splnili, karma a kruh se uzavřely. Naučila jsem se respektovat tuto potřebu syna, i když to v terapii bylo pro mě jako matku těžké a bolestivé, ale zvládli jsme to tím, že jsme ultimátně a jednou provždy protrhly ono legendární mateřské pouto mezi mnou a mým synem.

Následně jsme doladili ještě poslední maličkost a to v tom směru, že jsme našli a nastavili optimální datum, kdy syn zemře šťastný, ve spánku, bez bolesti. A tak se i stalo.

Syn zemřel v noci ze dne 7.10.2018 na den 8.10.2018, co jsem uznala zároveň jako ten správný datum tohoto hodnocení vzhledem k okolnostem, které jsem cítila, že jsou pro Projekt a toto hodnocení vhodné. Ráno jsem našla jeho mrtvé studené tělíčko s úsměvem, šťastným a spokojeným výrazem na tváři avšak s odkazem v ruce, které jeho dětské ručky a jeho dětská, nevinná, čistá, indigová, krystalová a andělská avšak vysoce inteligentní a vyspělá mysl, stihli před jeho smrtí napsat. Na papíře stálo napsáno:

"Mami, děkuji ti za všechno, jsem rád že jsem ti mohl předat, co bylo třeba a že ses (konečně po mnoha neúspěšných pokusech v tvých předešlých životech) svou lekci v tomto tvém současném životě naučila, že si tyto věci pochopila a tím pádem moje cesta se zde skončila a svůj účel jsem si tu už splnil, avšak potřebuji si jít svou cestou dál. cítím se šťastný, spokojený. vím, že svůj účel jsem si splnil a zároveň vím a cítím, že po dopsání těchto řádků umřu. Neboj, umírání není nic, čeho by se bylo třeba bát. Naopak - je to dobrodružství a je to vlastně sranda s vědomím, že nyní po terapii už víš, že smrtí to nekončí, ale naopak je to nový začátek a já se už těším na mou další inkarnaci, která ale už nebude na této planetě. Necítím žádné bolesti a cítím, že zemřu spokojeně ve spánku. Děkuji ti za všechno a věřím, že naše cesty se znovu někde setkají a protnou, ovšem již za jiných okolností, za jiných, vyšších vibrací a energií. Těším se a nashledanou. S pozdravem, syn, xxx ".

Po přečtení jsem zůstala jako opařená. I když jsem byla v terapii předpřipravená, stále jsem nemohla zabránit tomu, abych jen další týden neplakala a neoplakávala jeho odchod. Ale bylo to tak v pořádku, vše šlo z mého těla ven. Avšak po tomto týdnu se mi neskutečně ulevilo, a měla jsem ve všem jasno, spadl ze mě obrovský balvan, tíhu, a cítila jsem se plná radosti a energie, cítila jsem se zesílená a silnější než kdykoliv předtím a zároveň jsem konečně kompletně pochopila prvotní příčinu mého znásilnění, otěhotnění a porodu v mém mladém věku - i toto jsem si samozřejmě před svým životem naplánovala. Nicméně, asi co bylo pro mě nejhlavnější pochopení, bylo to, že jsem pochopila příčinu sebevražedných sklonů a psychických problémů mého syna - on v podstatě nepotřeboval nic jiného, jen se dále rozvíjet, jít si svou další cestou, jít do podoby jeho dále inkarnace. Byla to jeho potřeba, která se skrze toho, že jsem ho já brzdila, stala u něj frustrací a projevovala se v popsaných symptomech a zároveň mi syn takovýmto způsobem dával najevo, abych na sobě pracovala a abych ho jednou provždy ze svého života propustila.

Další den, rychlostí blesku jsem se zbavila všech věcí, které by mi syna připomínaly, moje podvědomí a terapie uznali za optimální a povolily mi nechat si jednu fotku v rámu, která byla památka na zesnulého syna ale i na tuto lekci, kde tato fotka již vyrovnává energie, balancuje a přitahuje mi do života pozitivní věci.

Následně jsme terapeuticky zpracovali i tuto záležitost, kde tento artefakt jsme nahradili jeho mentální variací, zůstal jak se říká v mém srdci v tom správném šuplíčku navždy, a fyzický artefakt jsem dala na pohřbu do rakve syna, kde je jeho tělíčko pohřbeno.

Na pohřbu (hned poté, jak jsem dala artefakt synovy fotky do jeho rakve) jsem zároveň a nečekaně setkala pána, se kterým jsme si padli do oka, prolétla jiskra a legendární biochemie a já okamžitě cítila, že toto je můj doživotní partner, po kterém jsem tak dlouho toužila...

Je úžasné, že takový projekt a terapie takového formátu exixtujú. Terapeuti rozhodně vědí co a jak je třeba zpracovat a to až s enormnosnou rychlostí, přesností a efektivitou. Terapie trvala celkově od jejího začátku (PO zdarma terapii informacemi a PO následném zaplacení) až po úmrtí syna 6 týdnů, v průměru 6 hodin denně. Před touto terapií, všechny terapie mi samozřejmě dali jen a jen pozitivní věci, posouvaly mě neustále dál a dostali mě až k terapii tohoto Projektu. Nicméně, pokud bych měla porovnat kapacity a znalosti předchozích terapií, i když bych je spojila dohromady, určitě se nevyrovnají kapacitě, potenciálu, znalostem, detailnosti, hloubky a komplexnosti, do jaké jde tahle terapie. Nicméně platí pravidlo - pro extrémně komplexní a hluboký problém je rozhodně třeba extrémně komplexní a hlubinná a hlavně detailní terapie, kde Projekt Atlantis Industries rozhodně splňuje všechny tyto parametry Ultimátní terapie.

Rozhodně terapii doporučuji pro všechny dívky, ženy, matky ale i pro chlapy, jimž věřím, že můj příběh pomohl k jejich dalšímu krásnému a šťastnému napředování.

Děkuji za krásnou terapii...

Partnerský pár, Žena: 30 let a Muž: 30 let

Datum publikace hodnocení: 15.10.2018.

Obrátili jsme se na Projekt a jeho terapii za účelem, že jsme potřebovali pomoci s problémy v našem partnerském vztahu, v našem podnikání, intimním životě, únavou, nedostatkem času ale i s naší touhou po dítěti. Terapie pro nás znamenala nezapomenutelné dobrodružství, které nám kompletně podkopalo a obrátilo, jak se říká na ruby, celý náš systém víry, naše staré a zastaralé úhly pohledu, názory a smýšlení a donutilo nás dívat se na svět a na naše situace jinými očima. Hodnocení je psané společně za nás oba.

Jako první jsme museli vyřešit náš postoj k terapii na dálku. Nebylo nám už od začátku stokrát po vůli, že jsme museli absolvovat terapii na dálku a telefonicky, preferovali jsme klasické osobní setkání, ale něco (dnes už víme, že to nebylo nic jiného jen naše podvědomí a naše intuice) nás navigovalo k terapii na dálku. Zde jsme ale dostali zabrat v podobě šoku, který jsme vůbec nečekali. Bylo nám řečeno, že je zde potenciál a zároveň požadavek našich podvědomí, abychom vedli terapii už Telepaticky a to bez další nutnosti telefonických hovorů či termínů pro ně potřebných. Naše první reakce byla automatická a resolútna - "Ne, rozhodně ne, to je už na nás příliš mnoho". Náš odpor byl ale terapeutickým tlakem a terapeutickým NEvyjednávaním smeten ze stolu a to velmi rychle v podobě mantinelu: "Anebo půjdeme s proudem terapie, budeme se, jak se říká modernizovat, a budeme respektovat požadavky našich podvědomí anebo v tomto okamžiku s terapií okamžitě končíme a jakékoliv finance nám nebudou vráceny, propadnou nám a zároveň se tak nemusíme terapii a Projektu už ani ukazovat na oči". Byla to férová a zároveň silná pointa. Následně jsme si zpracovali všechny myšlenky typu "Takto se mnou ještě nikdo nikdy nemluvil","Nejsem zvyklý/zvyklá na takové jednání","Jsme zvyklí, že je jen po našem" a všechny ostatní myšlenky jim podobné. Po tomto již nebyl problém zpracovat si celkový náš postoj k terapii na dálku - nebylo to nic jiného jen naše zabedněnost, zastaralé názory a zastaralé úhly pohledu, neochota být otevření a vidět nové, efektivnější řešení apod., což je více než jasné a logické, že se to negativně odrazilo a projevilo ako v našem soukromém životě tak i v našem podnikání. Zde již nebyl problém, abychom byli napojeni na Telepatickou terapii a zde jsme si uvědomili, že je to opravdu rozhodně rychlejší a efektivnější a nebyli jsme odkázáni na žádné termíny potřebné pro telefonické hovory.

Další na řadě bylo vyřešit naše podnikání. Problém byl v tom, že jsme v práci strávili tak říkajíc celé dny s pocity "Musíme si dělat všechno sami","Nikdo to neudělá tak jak chceme my","Jen my víme udělat věci o takové kvalitě jako požadujeme","Nejlepší je když si všechno uděláme sami","Delegace rozhodně nepřichází v úvahu" spolu s jinými zastaralými vzorci. Terapeutický tlak dosáhl, že jsme byli donuceni přečíst si k problematice relevantní literaturu z Bibliografie Projektu, která nám rozhodně otevřela oči. Následně jsme zapracovali na tom, abychom činnosti delegovaly v tom směru že vysvětlíme a ukážeme požadovaný standard a kvalitu, nastavili jsme pro sebe pracovní časy. Vše se podařilo a dnes již naše firma funguje daleko lépe, funguje do vysoké míry v podstatě již bez nás a funguje ještě lépe, než bychom tam byli a pracovali my majitelé. V této fázi terapie proběhla zároveň i optimalizace celkového našeho podnikání, optimalizace našich cen a maximalizace našich zisků.

Je úžasné, že jednoduchá změna postoje a pohledu nám dokázala přinést do života spoustu volného času a energie, které jsme se před terapií snažili tak "krvopotne" dosáhnout. Avšak toto ani zdaleka nebyl konec terapie, jak jsme si původně mysleli, byl to jen začátek a v terapii se pokračovalo dál.

Další překážka pro naše podnikání ale i pro celkový náš pokrok byla v podobě našeho "zvěřince", který jsme doma měli - 5 koček a jednoho psa. Terapie nám ukázala, že všechna tato zvířata představovaly pro nás překážku. Naše podvědomí určili velmi jasná pravidla hry - pokud chceme úspěšně napredovat a tím pádem pokračovat i v terapii, všechny tyto zvířata musí jít z našeho života pryč. Byl to pro nás šok a jen týden nám trvalo, než jsme to v terapii zpracovali. Začali jsme pracovat na řešení.

Jako první jsme byli donuceni podívalt se do představy, kde bychom dali všechna tato zvířata utratit. Vyvolalo to v nás obrovský hněv, nespravedlivost a samozřejmě odpor vůči samotné terapii. Měli jsme totiž pocity, že terapie nás nutí zabít/zavraždit tyto nevinné tvory. Nicméně, skrz techniku, co terapeuti nazývají terapie argumentací/terapie argumenty se to velmi nepěkně odrazilo zpět jen a jen vůči nám. Za prvé jednalo se o terapeutickou techniku, kde výsledek této zpracované představy se vůbec ani nemusel naplnit - šlo o to jen zpracovat pocity z tohoto kvantového pole.

Za druhé, bylo nám nastaveno velmi nekompromisní zrcadlo, že to jsme byli my, kdo nechal vykastrovat všechny tyto zvířata a obral je tak o práva žít plnohodnotný život; že jsme to byli my, kdo je obral o právo mít potomky atd. Další týden nastal pláč a skřípění zubů, zpracovávání a uvědomování si, že jako materailisticky, sobecky, arogantně, povýšeně jsme se my chovali k těmto zvířatům. Uvědomili jsme si dogmu společnosti, že tato zvířata jsme měli jen na okrasu, jen abychom se mohli nimi pochlubit a že takto to dělají se zvířaty i mnozí ostatní.

Jako výsledek této fáze terapie jsme si uvědomili další důležité aspekty: 1. Že už nemáme vůbec potřebu mít zvířata ani se o ně starat; 2. Že více jsme zaměřovali pozornost a energii na tato zvířata než na sebe; 3. Že tato zvířata všechny pohromadě u nás a v takové koncentraci představovaly v našem životě už obrovské klubko negativní energie jako celek a tím pádem i jednou velikou překážku pro náš pokrok; 4. Že potřeba zvířat byla, že u nás si už účel splnili a potřebovali si jít svou cestou dál.

Následně jsme zpracovali problematiku, kde tyto zvířata rozdělíme a každé dáme samostatnému jinému majiteli, aby se nakupená a koncentrovaná negativní energie rozpustila, optimalizovala a usměrnila. A tak se i stalo, každé jedno zvíře jsme předali novým majitelům, ujistili jsme se, že byly v dobrých rukách. Zhruba další dva dny nám trvalo ještě se s touto "ztrátou" vypořádat, ale stálo to za to, přišli pocity obrovské úlevy, a pocity spadnutí velké tíhy a velkého balvanu z našich srdcí.

Nikdy bychom si nepomysleli, že terapie jde do takové hloubky a detailů, které odhalily takovou nepředstavitelnou formu příčin našich problémů, ale jsme rádi, že jsme na takovou detailní terapii natrefili. Následně už věci nabraly spád a v terapii jsme pracovali na odstranění dalších překážek a problémů.

Jako další na řadu přišel náš partnerský vztah. Jako první, pro jeho harmonické fungování bylo potřeba, abychom si mezi sebou nastavili partnerskou dohodu, kde vztah funguje harmonicky na základě oběma stranami dohodnutými a dohodnutými pravidly. V terapii jsme si zpracovali všechno, co nám bránilo si tuto partnerskou dohodu nastavit. Následně jsme byli pod další formou terapeutického tlaku, kde naším úkolem bylo si spolu sednout, vykomunikovat si vše, co nám vadí a dospět k písemné partnerské dohodě. Nebylo možné v terapii pokračovat, dokud nebyl vyřešen i tento mezikrok. Trvalo nám to zhruba týden, kým jsme si vše potřebné vykomunikovali a dokud jsme si partnerskou dohodu oba partneři sepsali. V terapii jsme to doladili ještě takovou záležitostí, kde fyzicky sepsán dokument jsme kompletně nahradili jeho mentální variací, dali jsme ho do naší DNA paměti a paměti mozku a proces jsme tzv. zautomatizovaly, kde už dále nás automaticky navigují naš podvědomí podle pravidel partnerské dohody. Opět jednou se dostavili další pocity úlevy, pocítili jsme ve vztahu, jak se říká, zcela novou jiskru, zcela novou biochemii, oba jsme cítili, že k sobě máme mnohem víc blíž než kdykoliv předtím. Ale vzhledem k detailnosti terapie bylo třeba doladit a donastavit ještě poslední záležitosti.

Jako první jsme se oba museli naučit o mé ženské cykličnosti, o její čtyřech fázích a to opět jednou přečtením si další relevantní literatury z Bibliografie Projektu. Náš vztah byl následně nastaven aby ultimátně fungoval na cyklické vlně a aby moje ženská cykličnost fungovala zároveň i na rytmu planety - každé poslední 4 dny každého měsíce je má menstruační fáze.

Další zásadní problém v našem partnerském vztahu představovala zároveň moje hormonální antikoncepce, která byla podnícena strachem z otěhotnění, strachem z odpovědnosti, strachem z pohlavních chorob, strachem zda bude dostatek financí, strachem, jestli budu dobrá matka/zda budeme dobří rodiče a mnohé další obavy , které jsou zodpovědné za antikoncepci a které si jistě každý čtenář/čtenářka těchto řádků umí představit.

Následná terapie, jejímž účelem byla optimalizace mé cykličnosti a ultimátní a trvalé vysazení mé hormonální antikoncepce, trvala řádově na několik měsíců a byla doprovázena alterací mých menstruačních fází, špiněním, dokonce se mi ojediněle stalo, že během jednoho měsíce jsem měla i 3 menstruační fáze. Toto vše bylo doprovázeno velkými citovými a emočními výlevy, hádkami, ale podařilo se to. Naučili jsme se tpezlivosti, naučili jsme se jeden druhého znát. Zde jsme si oba uvědomili, že i muži mají svou cykličnost a zároveň jsme si tímto uvědomili, že se tímto harmonizovaly i obě naše cykličnosti (moje ženská a cykličnost mého partnera) vzájemně, což bylo pro nás rozhodně důležité uvědomění a zjištění. Zbývalo vyřešit ještě poslední záležitost našeho vztahu - náš intimní život jako celek.

I když se náš intimní život do vysoké míry již zlepšil v předchozích fázích terapie, kde klíčovou roli hráli znalosti spojené s cykličnosti a fázemi spolu s jejich jednotlivými a individuálními sexuálními potřebami, stále jsme potřebovali vyřešit poslední záležitost, ultimátní záležitost našeho sexuálního života a tou byl každodenní intimní život obou partnerů. Největší a nejčastější problém v této představě byly pocity monotónnosti, stereotypu, nudy, stejných poloh apod. Zpracování této problematiky nám trvalo zhruba další 1 týden, čemuž dopomohlo další studium relevantní literatury, opět jednou z Bibliografie Projektu - tentokrát se jednalo o problematiku sexuologie samotné, problematiky vědomého, pomalého milování apod.

Nicméně podařilo se a stálo to za to. Jako finální stádium nastavení našeho společného každodenního intimního života bylo nastavení resp. kompletní nahrazení hormonální antikoncepce mentální antikoncepcí a to u obou partnerů. Ve zkratce - eliminovali jsme jakékoliv myšlenky, výroky, postuláty a emoce, které by byly odpovědné za nechtěné početí dítěte. Můžeme si takto užívat každodenní intimní život v každé mé fázi a to bez strachu z otěhotnění - naše mysli, podvědomí a těla jsou nastaveny tak, že k početí nedojde nikdy, dokud mi sami neuznáme za vhodné a dokud mi sami nebudeme chtít, což jednoznačně přidává neskutečnou slast, rozkoš a krásné silné zážitky a požitky v našem intimním životě, možnost vyřádit  a vybláznit se, užít si, kde o takových pozitivních pocitech a radostech v naší sexuálním životě se nám dříve ani jen nesnilo; jsou to mnohem silnější pocity a zážitky než kdykoliv předtím plus je to pro naše těla a pro náš intimní život absolutně spontánní a přirozené.

Dnes už spolu sexuálně žijeme a milujeme se každý den, jak se říká, jako králíčci :). Poznáváme se, učíme se a zkoušíme nové věci, experimentujeme. Je to všechno jiné jen ne nuda a stereotyp. Je to kombinace pudového sexu spolu s milováním a každý den je náš intimní život o něčem jiném vzhledem k naším, dnes již oběma stranami vykomunikovaným ale i naplněným potřebám. Jinými slovy, každý den jiná potřeba, jiné chutě a pod.

Za nás oba, za takovou drsnou, unikátní avšak rozhodně efektivní a top moderní terapii rozhodne děkujeme a určitě terapii doporučujeme i všem ostatním ať už jednotlivcům či partnerským párům a zároveň i všem těm, kteří máte domácí zvířata. Naše terapie trvala od jejího začátku až po náš každodenní intimní život zhruba 1 rok, v průměru 2 hodiny denně na jednoho partnera.

Také, je super mít na vědomí, že v případě další terapie, na kterou se určitě obrátíme, už nemusíme procházet přes těžké začátky či na znovunapojenií, dnes nám už stačí za terapii jen zaplatit a Telepatickí terapeuti tohoto Projektu jsou po zaplacení dostupní okamžitě a to kdykoliv potřebujeme. Je opravdu efektivní, že se nám ze života kompletně eliminovali potřeby na termíny pro terapii. Získali jsme jak se říká, všechen čas světa, kde zároveň taková forma super-modernizace se samozřejmě odrazila i na našem podnikání, které se rovněž souběžně s terapí modernizovalo - dnes už máme několik poboček, naše podnikání si žije už svým vlastním životem, neustále expanduje a přestože by nás pasivní příjem z podnikání v pohodě uživil, stále v podnikání pracujeme, ale děláme v něm už jen to, co nás baví a co nás naplňuje a to už aniž by to šlo na úkor našeho času či našeho soukromého života...

Žena 39 let

Datum publikace hodnocení: 21.10.2018.

Jako žena v mém současném životě zastávám několik funkcí: Matka dětí, Regresní terapeutka, Kartářka, Masérka, Kosmetička a vzájemná kombinace těchto řemesel. Na terapii jsem se obrátila za účely: 1. Optimalizace a zdokonalení mých mnoha terapeutických postupů a jejich integrací do těchto zmíněných řemesel, optimalizace mých příjmů a zisků; 2. Za účelem dát si do pořádku moje vlastní zdraví, psychiku, pomoc s výchovou dětí a pod.

Jako první jsme v začátku terapie vyřešili můj špatný postoj k příčinám komunikovanými z mého podvědomí. Jako terapeutka sama pracuji s podvědomím, takže po přečtení této stránky mi nedělalo problém chápat principem této terapie.

Když mi v terapii byly komunikovány formy, kombinace a variace mých příčin, nevěřila jsem vlastním očím, s něčím takovým jsem se ještě v životě vůbec nepotkala. Samozřejmě komunikovány příčiny od terapeutů tohoto Projektu mi byly vysoko proti srsti, nesouhlasila jsem s nimi. Avšak terapeuti tento problém a rozpor vyřešili velmi rychle, efektivně a velmi jednoduše - udělali s problémem, jak se říká, velmi rychlý proces a dostala jsem co proto: Za prvé - Co jsem od terapie očekávala; Na co jsem se na terapii obrátila, když nejsem ochotna si přiznat skutečné příčiny mých problémů. Za druhé - Byl mi velmi detailně vysvětlen mód pravdy, s jakým terapeuti pracují - že bez ohledu na to jak jsem do situace zainteresovaná; bez ohledu, co chci či toužím slyšet, vždy tato terapie pracuje výlučně a exkluzivně jen se skutečnými fakty z podvědomí. Za třetí - "Pokud mám problém s komunikovanými informacemi z mého podvědomí", byla jsem velmi rychle odkázána a odpoklonkována "Jdi se hádat s tvým podvědomím" A za čtvrté - "Nelíbí se mi způsob terapie? - Tam jsou dveře, nikdo mě tu nedrží a mohu od terapie odejít, avšak žádné finance mi nebudou vráceny". No veru, nebyla jsem zvyklá na takové jednání a dalo mi to neskutečně zabrat, abych ze svého ega a arogantnosti ubrala.

Ale díky dalšímu terapeutickému tlaku, který mě donutil podívat se na situaci novým úhlem pohledu "Cesta zpět už není, jediná cesta je vpřed", jsem si vše potřebné uvědomila a zpracovala a terapeutická technika "Máte problém s informacemi z Vašeho podvědomí? Tak v tom případě se jděte hádat s Vaším podvědomím" je rozhodně efektivní technika, kterou samozřejmě aplikuji i v mé terapii a uvědomila jsem si, že tohle bylo to, co moje terapeutická praxe potřebovala - lidé mi už, jak se říká, nekácejí dřevo na mé hlavě. Super, pokračovali jsme v terapii dále.

V další fázi terapie jsme zpracovali a nastavili můj Mód pravdy. Byla to zajímavá výzva ale podařilo se. Kdysi jsem si vůbec nevěděla představit, že např. moje výklady z karet budou nahrazeny výklady, kde už karty samotné dnes nejsou u mě zapotřebí - výklady fungují s daleko větší efektivností a přesností než kdykoliv předtím, což se projevilo i na mnoha pozitivních hodnoceních mých vlastních klientů. Avšak po této fázi terapie jsem si uvědomila, když mám být profesionální, mód pravdy musí být jednoznačně neyhnutnou součástí mé terapeutické praxe. A tak se i stalo. Dnes bych si už bez módu pravdy svou praxi nevěděla představit.

V terapii jsme zpracovávali také mnoho dalších mých problémů. Avšak stejné a podobné problémy jsou již napsány v příkladech terapeutické praxe tohoto Projektu a já sama bych to nenapsala lépe a přesněji - tyto příklady z praxe, s mírnými variacemi pro můj individuální případ, přesně odrážejí i mé situace, které jsme v mé terapii řešily.

Terapie probíhala zpočátku písemnou formou, kde já sama jsem si obzrejmila nové postupy potřebné při písemné terapii. Avšak projekt jednoznačně postupoval a prošla jsem si následně i přes telefonické či osobní terapie až jsem nakonec skončila při Telepatické terapii. Dnes je obrovská výhoda, že kdykoliv potřebuji terapii, stačí mi už jen zaplatit a Telepatickou terapii resp. telepatické spojení s Odbornými poradci tohoto Projektu mám k dispozici okamžitě, nonstop a to kdykoliv potřebuji. Eliminace termínů na telefonickou či osobní terapii mi rozhodně přišla vhod nemluvě o nonstop dostupnosti Telepatických terapeutů Projektu, kterou využívám zejména v noci (mnohdy se mi nejlépe na mých osobních záležitostech pracuje právě v noci) a kde u klasické telefonické či osobní terapie by taková "noční terapie "určitě nepřicházela v úvahu. Terapie v tomto Projektu trvala 2 roky, v průměru 2 hodiny denně samozřejmě s mírnými pauzami, kde jsem potřebovala čas pro sebe, kde jsem potřebovala si v rámci naordinovaných domácích úloh prostudovat další dodatečné materiály a to především materiály z Bibliografie tohoto Projektu ale i ostatní materiály , které jsem si podvědomě do života přitáhla; vstřebání a zpracování nových informací a pod.

Toto hodnocení píšu jako jedno velké poděkování Projektu a všem jeho Telepatický terapeutům, bez kterých pomoci bych se rozhodně nedostala tam kde jsem dnes; bez ktorýcho pomoci, navigace a koučování bych si rozhodně nevycibrila mé schopnosti, mou intuici, můj duševní zrak a sluch k jejich maximálnímu potenciálu a bez kterých pomoci bych rozhodně nedosáhla mnoho pozitivních změn jako v mé soukromé sféře tak i v mé terapeutické praxi. Je fakt, že terapeuti tohoto Projektu si zakládají na kvalitě své práci, neunikne jim žádný detail a osobně i vám, čtenářům těchto řádků, garantuji, že tato terapie si rozhodně svou práci neodflákne a že za své zaplacené finance dostanete top kvalitu. Já sama, jak jsem zmínila výše, ráda budu v terapii pokračovat. Terapii určitě doporučuji všem, kteří se s čtením dostali už i do této části stránky Projektu...

Žena, 45 let

Datum publikace hodnocení: 28.10.2018.

Jako bývalá soudní posudková lékařka jsem se dostala do životních situací, kde jsem již neměla na výběr a kde jsem byla již donucena vyhledat jinou formu pomoci od té konvenční/mainstream. Na terapii jsem se obrátila pro pomoc s problémy v mém partnerském vztahu ale především pro řešení mého psychického stavu, na který jsem byla léčena za pomocí medikamentů a to za pomoci silných antipsychotik, silných antidepresiv a silných antiepileptik, které jsem brala každý den - ráno, v poledne a večer a to po dobu posledních 8 let před touto terapií.

Jako první jsme zpracovali moje fyzické symptomy - problémy se spánkem, spánkovou atonií (zablokování svalů a nemožnost se hýbat např. během REM spánku), co jsem si původně myslela, že je něco špatného spolu se symptomy bolesti, mnohé negativní potlačené a nezpracované emoce. Také jsme zde zpracovali záležitost v podobě strachu a obav, co bude s mou dcerou (která měla v tomto čase stále pod 18 let), když já zemřu a když já odejdu, kdo se o ni postará atd. Toto trvalo zhruba po dobu jednoho týdne od začátku terapie, zhruba 2 hodiny denně v průměru.

Následně jsme v dalším týdnu zpracovali velkou část mé minulosti a to jak z mého současného života tak i z mých životů mimo tohoto života. Ve shrnutí, nejčastější symptom byl v podobě fantomových pocitů na zvracení - bylo mi špatně a na zvracení ze sebe samé; z toho, jaké hrůzy jsem v minulosti dělala, co všechno jsem napáchala - bylo toho požehnaně až jsem nevěřila vlastním očím, že něco takového je vůbec možné a že příčiny problémů mohou být i v takové formě. Byly to velmi těžké a bolestivé uvědomění, ale rozhodně potřebné vzhledem k tomu, že po každém sezení se mi velmi ulevilo.

Přišla na řadu příprava pro vysazování mých léků. Zhruba jeden další týden jsme zpracovávali představu, kde mám všechny mé léky již vysazené a kde funguji již bez léků. Zde jsem si uvědomila mnohé záležitosti a to včetně toho, že už dlouho jsem cítila, že moje tělo léky nechce, nepotřebuje a že se jim brání, jen jsem nevěděla, jak s těmito pocity naložit spolu s pocity a emocemi, paniky, hrůzy, strachu, strachu ze smrti provázené i myšlenkami typu "Co řeknu mé psychiatričke, když začnu vysazovat léky", "Lidský mozek se neví opravit ani regenerovat" a další myšlenky tímto podobné. Zde jsem si zároveň uvědomila, jaká omezení a jaké překážky a negativní myšlenky mi způsobil můj lékařský výcvik. Bylo těžké se z klasického zažitého medicínského výcviku a jeho pohledů vymanit a být otevřená novým věcem. Ale terapeutický tlak zajistil, že jsem neměla jinou možnost než pouze spolupracovat, pokud jsem nechtěla přijít o zaplacené finance. Zvládli jsme i tuto etapu mé terapie.

Následně přišlo na řadu samotné vysazování léků. Všechny léky jsme zhruba po třech týdnech od zahájení terapie vysadili během tří dnů. Byla to velká úleva, kde jsem kompletně pochopila mé pocity, že tělo léky nepotřebuje a nechce a že je ochotné a schopné fungovat bez léků a zároveň pro mě jako lékařku tyto nové, efektivnější a rychlejší terapeutické postupy byly rozhodně zajímavé.

Následovaly další zhruba 2 měsíce terapie o intenzitě v průměru 1 hodina denně, kde jsme zpracovávali velké množství symptomů a další části mé minulosti, začali jsme pracovat na vysazování mých brýlí, kde se nejednalo o nic jiného jen o to, kde jsem nechtěla vidět mnohé příčiny, kde jsem nechtěla vidět a slyšet pravdu. Jako završení přišlo uvědomění ohledně mého partnerského vztahu. Bohužel, já jsem chtěla jít duchovní cestou a pracovat na sobě, kdežto můj manžel šel materiální cestou, měl problém respektovat moje rozhodnutí a moje dočasné symptomy, které provázely terapii a vysazení léků, bylo mu to na obtíž, chtěl mít svůj klid a klid bez toho, aby mě musel nějakým způsobem podporovat a co bylo nejhorší, nechtěl respektovat moje vysazení léků a za každou cenu mě chtěl dotlačit a vidět jen v řešení, kde znovu beru léky.

K tomu na mě samozřejmě tlačilo i moje podvědomí spolu s terapií. Zde jsme dospěli již do stádia, kde jsem byla informována, že je zde potenciál a podle mého podvědomí optimální a jediné řešení a to projít už z dosud telefonické formy terapie na Telepatickou formu terapie, abych mohla pracovat ještě intenzivněji a rychleji a hlavně nebýt závislá na termínech potřebných pro telefonní hovory. V terapii se nám podařilo napojit mě na Telepatickou terapii skrz mnohé testování a dolaďování dokud já a terapeuti jsme se neshodli, že jsem plně sebevědomá, připravená a schopná vést terapii již telepaticky a bez nutnosti ďalší pomoci "reálné žijící osoby". V tomto stádiu jsem k tomu už měla všechny potřebné předpoklady a všechny zdroje a nic mi již nebránilo pokračovat v Telepatické terapii.

Tlak na mě byl velmi velký ze všech stran - od mého manžela a jeho tlaku, kde mě chtěl vidět zpět na lécích, tlak od mé psychiatričky s jejím myšlenkami "Vysazení léků není možné a myšlenkám jim podobnými", tlak mého podvědomí jít duchovní cestou a fungovat již konečně a ultimátně bez léků spolu s tlakem terapie, která podpořila postoj a tlak mého podvědomí. Cítila jsem to na každé buňce mého těla ale hlavně už i na mém srdci. Jinými slovy byl to enormnosný souboj - Psychiatrie vs. Terapie.

Tady jsem ještě udělala resp. moje bloky udělali poslední zoufalý "obranný" pokus o znovuabsolování telefonické terapie, ale byl mi nastaven velmi přísný mantinel a limit, kde mi bylo řečeno, že mám vše co potřebuji k tomu, abych vedla terapii již Telepaticky s Telepatickými Odbornými poradci Projektu a to již bez jakékoli další nutnosti telefonické terapie. Skrz i tento tlak jsem si uvědomila nejenže mou arogantnosť ale uvědomila jsem si i to, že moje potřeba tohoto konkrétního telefonického hovoru nebyla vůbec terapie, ale byla to potřeba, aby mě terapeut litoval. Zde jsem si uvědomila, že na sobě vlastně nechci pracovat, že mi to svým způsobem bylo na obtíž, že se potřebuji litovat, sebelitovat a že vyhledávám, aby mě litovali jiní, ale narazila jsem - Projekt a jeho terapeuti něco takového absolutně netolerují.

Toto byla již na mě poslední kapka. Tlak byl tak obrovský, že mé tělo zažilo kolaps a dostala jsem se na hranici boje o svůj vlastní život - na hranici mezi životem a smrtí. Zažila jsem Klinickou smrt, kde jsem byla následně úspěšně lékařsky resuscitována a ​​znovu navrácena k životu. Rozhodně ale nemohu za tuto záležitost obvinit Projekt a jeho terapii či terapeuty vzhledem k tomu, že jsem byla na tato fakta upozorněna v obchodních podmínkách a reklamačním řádu této služby - věděla jsem do čeho jdu, kde takovou formu upřímnosti si velice vážím a co dává Projektu a jeho telepatické terapii vysokou profesionalitu, daleko vyšší, než jsem se za svůj celý život setkala v celé mé lékařské praxi ve spolupráci s předepisování léků apod. Plus, byla jsem na rizika srdečního infarktu upozorněna i v samotné terapii, ale tato varování jsem ignorovala a tak jsem i dopadla.

Ultimátně jsem si ale uvědomila, že za svou minulost a za své problémy si mohu a jsem zodpovědná jen a jen já sama. Toto jsem si ultimátně uvědomila za pomoci mnoha Extrafyzických bytostí právě během Klinické smrti a mé mimotělní zkušenosti, kde jsem viděla své tělo, jako je resuscitováno lékaři, kde během této činnosti lékařů se děla pararelná záležitost mimo těla. Tyto bytosti, které jsou nezbytnou součástí Krystalového týmu tohoto Projektu, mi pořádně naložili a motivovali mě znovu se navrátit do mého těla a pokračovat v mém životě, ale už s novými uvědomění, s novými, jinými řešeními, které zaručily, že moje problémy se již nebudou opakovat zároveň spolu s nejhlavnějším motivačním faktorem, kde mi bylo řečeno, že můj čas odejít z tohoto světa ještě ani zdaleka nenastal, a že moje skutečná/biologická smrt není vůbec povolena ani tolerována vzhledem k tomu, že by se to u mě charakterizovalo jako utíkání od problémů, co Projekt a jeho terapeuti také neakceptují.

Po terapii a zážitku Klinické smrti jsem se potřebovala vypořádat již sama se sebou. Následovalo několik měsíců ustalování energií, uvědomování si záležitostí a velmi tvrdého přehodnocení mých priorit a hlavně přehodnocení mého postoje k mému partnerskému vztahu, kde budou muset nastat velmi přísné změny, a pokud má vztah fungovat bude muset anebo fungovat již na základě pravidel, podmínek, respektu a partnerské dohody nebo budeme muset jít od sebe.

Po tom, jak se tyto energie ustálily jsem si uvědomila, že Projekt a jeho terapeuti si odemně zaslouží pozitivní ale hlavně objektivní a konstruktivní hodnocení, aby se i v tomto směru Ultimátně a jednou provždy uzavřeli energie spolu s aspektem, kde napsáním tohoto hodnocení jsem se naučila definitivně si vážit vše, co mi terapie dala.

Jako lékařka jsem se setkala s mnoha záležitostmi v mém lékařském výcviku jako např. spánková/svalová atonie, Klinická smrt. Nicméně, mnohé z nich byly v mých studijních materiálech podané v podobě hypotéz či teorii. Mé vlastní empirické zkušenosti a důkazy v této terapii mi ukázaly, že to nebyly jen hypotézy a teorie, ale že to byly skutečná fakta nemluvě o odborném pozadí, kvalifikaci a Bibliografii samotného Projektu a jeho terapeutů. Charakterizovala bych to spíš, že moje terapie a spolupráce s Projektem byly vysoce akademické diskuse, diskuse s někým, kdo je opravdu na vysoké profesní a to nejen na terapeutické ale i na medicínské úrovni.

I když se tento Projekt a jeho terapie nezastaví před nikým a ničím; neberou ohled na nic a na nikoho; nedělají žádné výjimky, kompromisy či ústupky, neaplikují žádné vyjednávání; jdou, jak se říká, přes mrtvoly, i navzdory tomuto je to rozhodně to, co tento svět a moderní medicína potřebují. Moderní medicína, pokud chce přežít, bude muset začít spolupracovat a jít ruka v ruce s energetickou medicínou, jejíž Projekt a terapie jsou dokonalým příkladem. Zároveň jsem toho i já dobrým příkladem, kde jsem si uvědomila, že i já se chci vydat na cestu energetické medicíny, usměrnit a zapřáhnout mé lékařské vzdělání a být terapeutka a pomáhat lidem stejným/podobným způsobem, jakým jim pomáhá Projekt. Toto ale již bude v mé vlastní klinické/terapeutické praxi...

Za mě je to rozhodně jedno velké děkuji, terapii rozhodně doporučuji. Nicméně, před samotnou terapií, přečtěte si prosím všechny Projektem přikázány studijní materiály, rozhodně vám to bude stát za to a v terapii vás tím pádem nic nezastihne nepřekvapeně, nic vás nepřekvapí a budete s plným vědomím vědět, do čeho jdete...

Manželský pár, Muž: 54 let a Žena: 54 let

Datum publikace hodnocení: 19.12.2018.

Cítili jsme že tento Projekt a jeho terapeuti si od nás zaslouží pozitivní hodnocení, kde toto hodnocení je psané za nás oba jako manžely. V terapii jsme pracovali jako s mužskými terapeuty tak zároveň i ze ženskými terapeutkami.

Na terapii jsme se obrátili s našimi problémy - ja (manžel) jsem měl problémy s krevním tlakem a problémy s nadměrnou resp. neoptimální produkcí kyseliny močové a manželka měla problémy se psychikou, se spánkem, byla dlouhodobě (4 roky) na PN-ce a brala antipsychotika, antidepresiva spolu s léky potřebnými pro spánek, usínání a pod. a které brala ráno, poledne, večer a mnohdy ještě v noci.

Jako první jsme začali pracovat na mně, na manželovi za účelem, kde jsme potřebovali zesílit mé mužské energie, ve kterých moje manželka potřebovala cítit jistotu, sílu, důvěru a oporu, kde tyto aspekty resp. takové formy Placebo efektů byly pro manželku a její terapii potřebné. V podstatě během dvou dnů jsme kompletně vysadili mé léky, které jsme nahradili jejich mentálními variacemi a to pro tělo dodávaných v optimální intenzitě, frekvenci, automatizovaně a jen dočasně, dokud je tělo již nebude po terapii potřebovat vůbec a zároveň jen po dobu výlučně a exkluzivně LEN, dokud byla moje terapie zaplacena, což je si myslím férová záležitost. Zde jsme zároveň odbrzdili i překážky v mých/našich finančních tocích, které byly v podobě reálných léků, za které jsem platil v lékárně a zároveň to bylo nastavení standardu v našem vztahu a nastavení patřičné motivace především na energetické a podvědomé úrovni i pro manželku, které bezpečně fungují přes naše manželské pouto, a kde po terapii fungujeme oba již kompletně bez léků.

Následně přišla na řadu manželka. Léky se u ní také kompletně vysadili během 16 tých 1 hodinových sezení a nahradily se dočasnými mentálními léky. U manželky zde bylo na zpracovávání více záležitostí související s jejím psychikou, s jejím spánkem, strach co řekne její psychiatrovi v souvislosti s vysazením léků, strach navrátit se do roboty a pod. Podařilo se, dokonce výsledek této fáze terapie spočíval v tom, že od jejího lékaře se manželce dostal maximální respekt a maximální podpora s optimální dávkou racionality, kde lékař jí řekl "I když jste léky ve Vaší terapii vysadili, máte na to plné právo, já jako Váš psychiatr tuto volbu samozřejmě respektuji a jsem zároveň rád že s Vaším zdravím, psychikou a spánkem postupujete k lepšímu, avšak i přesto, ukažte se zde u mě prosím jednou za měsíc po dobu nejbližšího jednoho roku za účelem, abychom monitorovali riziko a Váš zdravotní stav a abychom v případě potřeby věděli zakročit". Zde nám bylo ukázáno, že naše pohledy na lékaře byly špatné, byla tam vůči nim nedůvěra, pocity, že jim šlo jen o peníze skrz předepisování léků apod. Nicméně, uvědomili jsme si, že správným, optimálním a pozitivním nastavením naší mysli jsme si přitáhli jen a jen pozitivní postoj a podporu lékařů ve všech směrech, což bylo pro nás ze začátku až neuvěřitelné, považovali jsme to za zázrak. Ale v terapii nám byl zázrak vysvětlen odborně, stejně nám byl vysvětlen zákon přitažlivosti (po angl. Law of attraction). Manželka se zároveň v tomto období už vrátila i do její práce, kde je šťastná a hledí se na její práci už jinak než dříve, práce jí už nezpůsobuje problémy, naopak - chodí tam s radostí.

Jako mezikrok důležitý za zmínku v tomto hodnocení je ten, že zde jsme byli už ve stádiu zhruba 1 rok po terapii, kde všechny manželčiny lékařské návštěvy u psychiatra proběhly v pořádku, nenastal žádný problém ani okolnosti, které by vyžadovaly znovunavrácení se k lékům. Psychiatr byl spokojený a záležitost uzavřel, že kdykoli ho bude manželka potřebovat, je k dispozici. Toto samozřejmě přidalo další radost a motivaci pro další pokračování v terapii.

Další v pořadí bylo napojení nás oba na Telepatickou terapii. Z počátku to bylo pro nás rozhodně něco nepředstavitelné, něco co bylo definitivně hodne napřed spolu s pocity "To rozhodně není pro nás","Na takový vysoký level my už nemáme ani nikdy nebudeme mít","Duchovní technologie a terapie Projektu jsou až příliš popředu" a mnohé další myšlenky tímto podobné. Ale terapeutický tlak krásné zajistil, že napojení na Telepatickou terapii spolu s testováním a doladěním proběhly absolutně hladce a bez jakýchkoliv problémů. Výsledek - nejsme už vůbec odkázáni na termíny pro telefonické hovory, můžeme si zpracovávat záležitosti i v noci, v krátké přestávce v práci apod - samozřejmě po zaplacení terapie, ve zkratce kdykoliv, což by nám vázanost a závislost na termínech potřebné pro telefonické terapie rozhodně neumožnila. Toto byl pro nás dostatečný důkaz, abychom své staré, zastaralé a zabedněné pohledy, vzorce a smýšlení ze svého života již ultimátně a natrvalo eliminovali, co se i stalo. I když jsme si mysleli, že nejhorší máme již za sebou, terapie pro nás připravila další velký a rozhodně nečekaný šok - velmi silná terapie šokovými informacemi, co jsme vůbec ani jen nečekali.

Ukázalo se, že manželka měla preference, kde v terapii chtěla pracovat JEN s ženskými terapeutkami, Isis a Ybunou. Manželka si totiž myslela, že jako ženské terapeutky ji více ako ženu pochopí v tom směru, že budou její kamarádky, že jí budou dělat ústupky, že jí budou tolerovat její ženské vrtochy, výmluvy. Avšak opak byl pravdou a přišla velmi krutá a tvrdá realita, která mou manželku doslova převálcovala. Jako první byla manželka odkázána především na část obchodních podmínek této služby terapie, kterou manželka jaksi pozapomněla při čtení podmínek brát v úvahu, a kde tato část podmínek jasně říká "... VŠICHNI Odborní poradci, i mužské i ženské energie, přechovávají ke Klientovi výlučně a exkluzivně JEN profesionální vztah a výlučně a exkluzivně JEN NEkamarádsky vztah". Jakékoliv iluze a sebeklamy byly od manželky tímto okamžikem okamžitě eliminovány. Zde se ukázalo, že manželka měla obecně vůči mužským energiím averzi, mužské energie diskriminovala. Terapeuti toto velmi rychle a jednoduše vyřešili dalším tlakem v podobě nového úhlu pohledu "Anebo bude manželka akceptovat a respektovat jak mužské terapeuty tak i ženské terapeutky Projektu ekvivalentně a bude terapeuticky spolupracovat s oběma pohlavími anebo se manželka může klidit Projektu z cesty a finance (které nebyly rozhodně malá částka) nebudou absolutně vráceny". Toto byl tlak, který manželka rozhodne potřebovala. Další týden byl u ní hněv, nenávist, emoční tornádo, ale vše se vyčistilo a manželka se konečně uvědomila a samozřejmě spolupracovala dále. Terapie pokračovala.

Následně se ukázalo, že ženské terapeutky projektu umí být tak přísné, drsné, agresivní a umí pořádně naložit stejně a ještě snad i hůř než mužské energie. Přišlo další pranýřování a válcování mé manželky. Začala se terapeuticky řešit její ženskost a návrat k jejímu ženskému jádru. Zde bylo ukázáno že terapeutky si rozhodně nedávají servítky před ústa a že upřímností vůbec nešetří. Ve zkratce manželce terapeutky tohoto Projektu řekli a naložili velmi zřetelně a velmi jasně:

"Fuj, vzhled manželky je hnusný, odporný, to se ženskostí nemá nic společného. Krátké vlasy (cca 2 cm) na ježka - to jsou nic jiného jen mužské energie, pocity všechno dělat si sama, nepotřeba mužských energií, odpor a averze k mužským energiím, krátkými vlasy si mužské energie jen odpuzuje a není divu, že jsou problémy i v manželském vztahu, se zdravím a její psychikou; Manželka je hnusná, ošklivá, odporná. rovněž nošení rourových/mrkvových - na spodku hnusně maximálně upnutých/obtáhnutých kalhot, je hnusné, odborné a reprezentuje to jen dogmu společnosti, že člověk je nic jiného jen ovce společnosti, nemá vlastní myšlení; myslí jen tak, jak jiní chtějí, aby myslel; kompletně to blokuje otevřenost člověka a reprezentuje to nic jiného jen uzavřenost, zabedněnost, zaslepenost, arogantnost, stáhnutí a obtáhnutí mysli, nemožnost vlastního myšlení."

Terapeutky následně nastavili další podmínky další spolupráce mé manželky s Projektem a jeho terapií:

"Pro Vás milá paní je prosím nutné a povinné následně si terapeuticky zpracovat, abyste se navrátila ke svému ženskému jádru, abyste dosáhla optimální délku Vašich vlasů, abyste si terapeuticky zpracovala Váš hnusný a ošklivý vzhled a zároveň, abyste si terapeuticky zpracovala to, že si ze života odstraníte ten Váš hnusný šatník a hnusné oblečení. Jinými slovy - Chcete dále spolupracovat s Projektem, jeho Odbornými poradci a s terapií Projektu? Tak budete navrácena ultimátně k Vašemu původnímu ženskému jádru, budete mít vzhled a oblečení jak se na ženu takové úrovně patří, budete mít optimální délku vlasů". Bylo to nastavení záměru na energetické úrovni, který se na fyzické rovině bude manifestovat dříve či později. Tlak na manželku spočíval v tom, aby souhlasila s následným zpracováním a nastavením tohoto záměru na energetické úrovni. To ale manželce bylo již vysoce proti srsti vzhledem k tomu, že jí bylo vysoce nepříjemné se k jejímu původnímu ženskému jádru navrátit a nechtěla se k jejímu ženskému jádru vrátit, vyvolalo to v ní pocit, že by musela vyjít ze své zastaralé a neefektivní komfortní zóny.

Po tomto naložení v podobě předchozích odstavců jsme už ani já ani manželka neměli absolutní chuť v terapii pokračovat, bylo to na nás příliš. Přišlo nám to vysoko diskriminující, osočojúce a urážlivé. Vyvolalo to v nás myšlenky "Kritéria, podle kterých Projekt a terapie posuzují lidí nejsou správné" a samozřejmě to v nás vyvolalo i mnohé další pocity a myšlenky tímto podobné. Nicméně, byli jsme tak arogantní a zároveň neochotní vidět tento náš problém a jeho takto specificky definovanou příčinu, že jsme terapeuty kompletně ignorovali, neunúvali jsme se napsat ani na oficiální mail Projektu, neunúvali jsme se ani telepaticky komunikovat. Nic. A tak jsme dostali i v tomto směru velmi přísnou a tvrdou lekci. "Ignorujeme Projekt, terapii a terapeuty a nevážíme si ničeho co pro nás Projekt a terapie udělali a jak nám pomohli? V pořádku, Projekt ignoraci vůči němu a VŠEM jeho členům a vůči terapii Projektu a nevážení si terapie absolutně NEtoleruje a NEakceptuje, Projekt, jeho terapie a jeho Odborní poradci zde nejsou od toho, aby byly ignorováni a abychom si jejich práci nevážili, takové chování si nezaslouží. Tímto okamžikem nám byla dána telepaticky a skrze naši intuici poslední zpráva, že Telepatická podpora a terapie Odporných poradců Projektu se kompletně vypíná, žádné finance nebudou vráceny, v případě zájmu o pokračování v terapii se jakákoli Telepatická komunikace s Odbornými poradci a Telepatická terapie obnoví výlučně a exkluzivně JEN po zaplacení financí znovu a následně tak se také stalo - Telepatická komunikace a Telepatická terapie se okamžitě vypnuli na způsob jak když vypínačem zhasnete světlo".

V ignoraci jsme pokračovali s manželkou nejbližší pololetí. Až jsme následně dospěli k uvědomění, že Projektu jsme se nezbavili a musíme se k němu vrátit, abychom si uzavřeli Karmu, energie a abychom se mohli v životě posunout dál. Platí pravidlo, že věci se nám cyklicky opakují a/anebo vždy se vracíme na tytéž místa, dokud se to kompletně jednou provždy nevyřeší, dokud se nezmění postoje, dokud se nezmění způsoby řešení a dokud lekce není kompletně pochopena. Finance jsme zaplatili odznova a Telepatická terapie resp. Telepatická komunikace nám byly okamžitě v tom momentě obnoveny. Bylo nám dáno na výběr hned a okamžitě se rozhodnout resp. souhlasit: "Pokud chceme úspěšně pokračovat v terapii, musíme všechny dříve komunikovány záležitosti brát výhradně a exkluzivně JEN jako terapeutický tlak za účelem odstranění našich problémů, se kterými jsme se původně na Projekt a jeho terapii obrátili a zároveň výlučně a exkluzivně nic jiného JEN jako formu příčin, které nám komunikují naše podvědomí a že jsme povinni tyto informace z našich podvědomí výlučně a exkluzivně nic jiného JEN akceptovat a respektovat". Souhlasili jsme a v terapii se následně pokračovalo.

Nejbližší 2 roky, v průměru 2 hodiny denně na každého z nás se v terapii pracovalo na našem partnerském vztahu, na našem intimním životě spolu a souběžně s prací na navrácení se k ženskosti mé manželky spolu s naordinovanými domácími úkoly studia materiálů Bibliografie projektu v oblasti ženské cykličnosti a její optimalizace. Ultimátní uvědomění manželky ale i mě bylo, že i když je manželka po přechodu a menstruaci již nemá, že i přesto všechny ostatní psychické a fyzické aspekty jednotlivých fází její cykličnosti a jejich jednotlivé potřeby jsou stále zachovány. Výsledkem této fázi dvouleté terapie bylo to, že manželka má krásné dlouhé vlasy, za tyto 2 roky její narostly do délky cca 80 cm. Je úžasné vidět, jak se tímto způsobem krásně navrátila k jejímu ženskosti, jak se u ní odemkli její krásné a jemné ženské energie, pro které byla původně a originální "stvořena" a náš vztah a samozřejmě i její psychický, duševní stav a fyzický vzhled jsou samozřejmě nesrovnatelné oproti tomu, co bylo předtím a já jako chlap a její manžel se cítím mnohem více k ní přitahován a zároveň i ní milovaný než kdykoliv předtím nemluvě o kompletním nahrazení a vyměněni šatníku a to nejen mé manželky ale také toho mého - náš šatník je již nyní vysoce elegantní, což zároveň odráží, že i naše myšlení se kompletně pretransformovalo právě i skrz takovou formu fashion terapie a tzv. retail terapie (Terapie nakupováním a prohlížením výloh). Až jsme se zlobili sami na sebe, že jsme byli takto arogantní a nechtěli jsme vidět jednak příčiny našich problémů ale i naši budoucnost, kterou tento vizionářský Projekt samozřejmě viděl již tehdy v době, kdy nám bylo naloženo a když jsme si dali od terapie "ignorantskou pauzu", ale i tyto dozvuky hněvu a výčitek svědomí jsme si zpracovali.

Zde jsme si už mysleli že jsme rozhodně za vodou a že terapie je u konce. Ale opět nám bylo ukázáno, že jsme na omylu. Přišli nám do cesty záležitosti, které nám opět obrátili všechny naše pohledy na ruby donutily nás zamyslet se a zároveń nás i motivovali v terapii pokračovat pokud jsme se chtěli vyhnout dalším problémům.

Začali se vyplavovat další problémy, které byly zároveň testem, zda jsme schopni a ochotni se udržet na standardu, který jsme dosáhli a zda se znovu nenavrátíme na staré chodníčky. Manžleka začala mít znovu psychické problémy, problémy se spánkem, pocity, že měla Alzheimera, demence, koktání, ztráta paměti a pod. Okamžitě se u nás objevila panika a v první řadě jsme si mysleli, že terapie nebyla kvalitní a že problémy se nám vrátili. Terapeutický tlak v podobě nových úhlů pohledu to vyřešil: "Rozhodně se nejedná o problémy které se vracejí, jedná se výhradně a exkluzivně JEN o další, nové, jiné problémy, kterých se tělo chce zbavit". Byli u nás myšlenky jít do nemocnice, na psychiatrii a znovu se navrátit na léky. U psychiatra ale manželka znovu narazila, který jí nečekaně naložil a to způsobem, který nám samozřejmě nejenže byl proti srsti, ale byl nečekaný a zároveň to pro nás byl další mantinel a tlak z jiné fronty:

"Milá paní, vy jste nic jiného jen jste výlučně a exkluzivně hypochondrička. Někde jste si něco přečetla a automaticky jste si přečtené symptomy přivlastnila za své. Co si to dovolujete dát sama sobě diagnostiku, kde vy nemáte absolutně žádné vzdělání, kompetence ani oprávnění si nějakou dianostiku určovat a zároveň kde Vaše diagnostika je pouze na základě nějakých přečtených informací? Uvědomujete si, že takovým určováním diagnostiky jste již i na hraně se zákonem a pokud budete pokračovat, bude se jednat o trestný čin? Rozhodně není třeba Vás hospitalizovat, rozhodne zároveň odmítám předepsat Vám jakékoliv léky. Vy se jen pozorujete, sebelitujete, chcete aby Vás litovali jiní včetně mě, Vašeho psychiatra, jste hypochondrička a takové chování já už jako lékař netoleruji, dokonce jsem povinen a zároveň jsem i legislativně povinen takové chování a všechny jemu podobné a obdobné chování NEtolerovat a NEakceptovat. Odmítám s Vámi spolupracovat - není zde u Vás co řešit - všechno je to jen a jen o vaší psychice a všechno je to ve vaší mysli - je to nic jiného jen Psychosomatické a Vaše terapie si dělá sakramensky dobrou práci. Moje naordinování je - jednoznačně prosím pokračujte v terapii pro eliminaci Vašich Psychosomatických problémů a važte si prosím všechno to, co terapie pro Vás udělala a co jste v terapii dosáhla. Ne každý lékař či psychiatr by k Vám zaujal takový upřímný postoj, proto si prosím važte i této maličkosti. Tímto považuji z mé odborné a psychiatrické strany tuto záležitost za kompletně uzavřenou a víc mě prosím k této záležitosti prosím již nekontaktujte a neotravujte. Kontaktujte mě k této záležitosti prosím už jen výhradně a exkluzivně JEN pozitivně a konstruktivně a to výhradně a exkluzivně JEN v souvislosti s výsledky Vaší terapie. Děkujem za Vaše pochopení".

Tato situace a následná terapie nás donutily podívat se na celou situaci tak, že pokud bychom šli znovu na cestu léků, udělali bychom krok zpět a vše, co se v terapii dosáhlo bychom takovým šmahem ruky zničili a všechno by to vyšlo nazmar a zároveň bychom tím od problému utíkali (což je také jeden z mnoha důvodů proč já, manžel, nosím i brýle) a zároveň je jasné, že tento Projekt ani takové chování rozhodně netoleruje a neakceptuje. Bylo nám ukázáno i skrz přísný a nekompromisní mantinel psychiatrie, že tudy prostě cesta nepůjde a že jsme nuceni podívat se na další "zajímavé" formy příčin našich problémů.

Tentokrát jsme se v terapii dostali k záležitostem a k detailům resp. k formám příčin našich problémů, proč nám naše bydlení "padá na hlavu". Jednalo se o nic jiného jen o problematiku našich "celoživotních úspor". Terapie nám nastavila zase jednou nekompromisní zrcadlo a další formu neočekávané formy příčiny, která zněla: "VŠECHNY naše manželské společné finanční úspory jsou manifestace a reprezentace našich nakupených problémů a to včetně bloků či psychických problémů - chápáno i jako "našetřeny","naspořené" problémy a že pokud se problémů chceme zbavit a pokud se chceme v životě pohnout a pokud chceme všechny tyto nakupeny negativní energie odbrzdit, VŠECHNY naše úspory budou muset jít z našeho života pryč a to výhradně a exkluzivně JEN ve formě investice do této další terapie, kde se tímto způsobem nastaví další potřebné Placebo efekty (přirozené léčící biochemické reakce těla) potřebné pro léčbu a terapii mé manželky, jejíž stav je čím dál tím horší a že toto je zároveň výlučně a exkluzivně LEN jediná možnost, jak mou manželku z těchto problémů dostat; že se musíme se modernizovat, eliminovat zastaralé pohledy a zastaralé způsoby myšlení ohledně financí a zároveň tyto úspory budou muset být následně nahrazeny výhradně a exkluzivně JEN pasivními příjmy z investování, což je optimální forma a manifestace energií ale také financí a zároveň je to optimální postoj a způsob, jak jít s proudem moderní doby".

Samozřejmě i toto nám bylo vysoko proti srsti, přišlo nám to nereálné, přišlo nám to nehorázné, nemorálné a neakceptovatelné - samotný pasivní příjem nám přišel nemorální spolu s myšlenkami "Člověk musí pro své peníze tvrdě pracovat, je to jediný způsob jak si vydělat a našetřit peníze", jakýkoliv odpor k filozofii "Pracovat chytře, ne tvrdě" (po angl. Work smart, not hard) a vyvolalo to v nás zároveň pocity, že Projektu a jeho terapii nejde už o nic jiného jen o peníze a o umělé udržování Klientů. Velmi rychle jsme terapeuty byli daní na správnou míru v podobě tlaku:

Za prvé: "Platí pravidlo - Náš problém může mít nekonečné množství, formy, variace a podoby příčin a toto je výlučně a exkluzivně nic jiného JEN další forma a variace příčiny našich problémů".

Za druhé: "Máme problém s komunikoványmi informacemi a touto formou příčiny našich problémů, které jsou komunikovány výlučně a explicitně JEN z našeho podvědomí? V tom případě se jděte hádat s Vaším podvědomím".

Za třetí: "Takhle jsme si to já a moje manželka před tímto životem naplánovali a dali jsme tomuto Projektu tzv. NEporušitelný slib (Slib, který když se nesplní, tak budou aplikovány oběma stranami dohodnuty následky)" a následně jsme byli terapií skrz regres donuceni vybavit si tuto situaci. Jako důkaz nám to opravdu stačilo. Opravdu jsme si to před životem naplánovali a opravdu jsme tento slib dali.

Jako další překážka v souvislosti s našimi financemi se objevila záležitost, kde jsme měli až přehnanou potřebu pomoci naší dceři (v době terapie měla již více než 18 let) a to způsobem, že jsme jí chtěli koupit za našetřené finance byt. Nicméně, terapie dala na nás tlak, kde jsme si uvědomili velmi důležitá fakta. Za prvé, rodič je zodpovědný za dítě a jeho zdraví jen do jeho 18tych let a po tomto věku musí rodič již propustit dítě do života, jinak si budou obě strany, rodiče i děti, chtě nechtě škodit, překážet a brzdit se. Za druhé, bylo nám ukázáno, že jsme nedali optimální výchovu v konkrétní oblasti a to v té, že jsme nenaučili dceru vážit si věci, které jí byly dány, nenaučili jsme ji v životě průbojnosti. Za třetí, pokud bychom jí ten byt koupili, ukrátili bychom ji o motivaci být v životě samostatnou, o motivaci dosáhnout už něco sama bez rodičů, aby si sama rozvinula své schopnosti, svůj potenciál. Stejně bychom zanedbali sami sebe tím, že bychom mysleli a upřednostňovali, v tomto případě rozhodně neoptimálně, potřeby a problémy jiných před těmi svými. Zde jsme si uvědomili, že naše přehnaná potřeba pomoci dceři byla skrz výčitek svědomí z důvodu úmrtí našeho druhého dítěte - syna, kde jsme chtěli dceři vynahradit všechno to, co jsme nestihli dát našemu synovi, dokud žil.

Tlak na nás byl tak obrovský, že jsme měli opět nutkání terapii ukončit a arogantně Projekt a jeho terapeuty znovu ignorovat. Avšak vzhledem k zaplaceným financím jsme si tentokrát velmi dobře rozmysleli naše další kroky. Vše se zpracovalo a rozhodli jsme se - v terapii jsme pokračovali, čím jsme se zároveň naučili vážit si i zaplaceny finance. Zároveň jsme si při záležitosti s dcerou uvědomili, že takto se můžeme věnovat "konečně" už i sobě tak, jak si naše těla, naše duše a naše potřeby zaslouží, dělat a financovat záležitosti, které během výchovy nebyly prioritou. V tomto směru se nám také velmi ulevilo a zjistili jsme že jsme najednou měli více času a také financí pro sebe nemluvě o tom, že jsme do života propustili svou dceru - více jsme jí pomohli tím, že jsme její byt nekoupili a naučili ji tím v životě obracet se a vážit si všeho, jako kdybychom jí ten byt koupili a dali jí ho, jak se říká, na stříbrném podnose... Následně jsme se podívali na další zbývající důvody a příčiny, které vlastně byly odpovědné za naše nakopeny úspory, které jsme si všechny pěkně jeden po druhém uvědomili, zpracovali a kompletně jsme k nim změnili zároveň tím pádem i náš celý postoj, stejně se změnil i náš postoj k financím jako celku.

Na začátku tohoto hodnocení jsem se zmínil, že manželka potřebuje cítit především mou mužskou sílu a mou mužskou oporu. Je jasné, že pokud jsem nechtěl mít mou manželku na svědomí jen skrz toho, že by to selhalo jen na financích, na naše úspory jsme sáhli a rádi. Všechno nám to dává krásný smysl, kruh se uzavřel. Po zaplacení se odemkli, co Projekt nazývá další nové, pokročilé a moderní Placebo efekty a manželčin stav se jako šmahem kouzelného proutku v rámci i této zaplacené terapie ultimátně napravil, tlaku jsme odolali, standard jsme si zachovali a k lékům jsme se již nevrátili a zároveň jsme se naučili i lekci, že všechny sliby třeba dodržovat.

Nejhlavnější klíčové řešení v této fázi terapie bylo, že i když manželka nebyla skrz její zdravotní stav na vědomé úrovni dočasně schopná s Telepatickými Odbornými poradci adekvátně spolupracovat, pro její terapii to nedělalo problém. Stačilo, když jsem si já, manžel, vybavil a představil, že jsme v jedné místnosti nejen já a terapeuti tohoto Projektu, ale je tam zároveň i moje manželka. Naše manželské pouto zajistilo, že se problémy od manželky postupně, pomalu ale jistě odstraňovali i takovou alternativou a to na stejný způsob jako kdyby manželka spolupracovala s terapeuty vědomě sama. Bylo vidět i na fyzické rovině, že manželčin stav se rozhodne zlepšoval a to každým terapeutickým sezením. Následně už neměla problém i manželka opět spolupracovat s odbornými poradci už vědomě i ona sama. Chtělo to hodně času, hodně trpělivosti hlavně z mé, manželovy strany, ale stálo to za to. Zde jsem si totiž uvědomil, že moje trpělivost a moje investice času do terapeutické pomoci manželky, kde já jsem sloužil v tomto případě svým způsobem jako médium, byl zároveň i test a optimalizace mé mužnosti, mé mužské síly mé ochoty investovat svůj čas pro záchranu a pomoc pro manželku. Pro mě to bylo zároveň i potřebné uvědomění a kompletní pochopení příčin problémů jak mých, tak i manželčiných, naší životní situace, našeho vztahu apod. Toto vše byly na všech úrovních další důležité a asi i nejhlavnější Placebá a energie v podobě podpory, kde tyto energie manželka potřebovala, kde si je uvědomila, které následně ze mě cítila, čímž se zároveń manželka i takovýmto způsobem cítila mnou milovaná, podporovaná, cítila se při mně v bezpečí a kde všechny tyhle energie jí následně pomohly se jednou provždy dostat aj z těchto jejích problémů.

Nyní už se rozhodne nehledíme na terapii a Projekt, že by nás chtěli udržovat uměle za účelem zisku (V terapii jsme důkladně a detailně probrali a zpracovali i tuto problematiku), hledíme se na to celé už jinak a to v tom směru, že Projekt se nám snaží nic jiného jen pomoci a že jsme si tohle všechno způsobili jen a jen my sami. My oba děkujeme za takovou velmi pokročilou, nestrannou, nezávislou a plně objektivní formu terapie. Rádi tuto službu využijeme i v budoucnu s vědomím, že nyní stačí už jen zaplatit a Telepatická terapie je nám tím okamžikem dostupná ihned. Terapie nám rozhodně přinesla nic jiného jen mnohé nové, moderní a hlavně pozitivní aspekty do života, nové úhly pohledu, nové způsoby řešení a terapii rozhodně doporučujeme všem těm, kteří mají stejné nebo podobné problémy jako jsme měli my...

Žena, 55 let

Datum publikace hodnocení: 30.12.2018.

"Můj příběh spolupráce s projektem Atlantis Industries začal tím, že jsem si potřebovala řešit můj diskonfort v mém životě. Jednou při dívání se po internetu mě zaujalo video" Radovan Babic Terapie z minulosti do budoucnosti 1. díl" (Poznámka Projektu: Video spolu s ostatními audio video materiály jsou všechny dostupné na této naší stránce). Video jsem si pozrela a následně na to jsem si přečetla i ve videu sdílenou webovou stránku a tím jsem oslovila projekt o terapii.

Stránka a všechny materiály na ní vyvolaly ve mně jednoznačně velkou důvěru, upřímnost a poctivost a pak už začalo všechno, co se mělo začít nakolik náhody neexistují.

Bylo to velmi zajímavé, co všechno se mi zpracováváním problémů z podvědomí vyplavilo a co všechno s čím souviselo i napříč časoprostoru ale to hlavní, co bylo zajímavé, bylo sledovat a prožívat to, jak se to manifestovalo a nadále manifestuje i v mém životě.

Jako žena jsem potřebovala v podstatě začít chápat svou ženskost ale už v takových vibracích, které by mi neubližovali, ale aby mě podporovali. Rozhodně to bylo o léčení a dostavění se do svého středu, vnitřního klidu, síle a vnímání se v souladu s posvátnou Jednotou v bezpodmínečné lásce a pro nejvyšší dobro nás všech. Je výborné a rozhodne potřebné, že silné, nekompromisní, neústupné, tvrdé a agresivní mužské principy a energie projektu jsou dokonale vyvážené, vybalancované a doplněné i ženskými energiemi, principy a aspekty a to zejména v podobě ženských odborných poradkyň a terapeutek z Křišťálového týmu jako jsou Isis, Ybuna, Sekmeth, Seshat, Gorgona a další.

Tato forma terapie mi poskytla dostatek času a pohodlí i nastavila tempo mého zpracování si témat a určení si záměrů, které se mi fyzicky manifestovali a nadále neustále manifestují.

I když terapie začala na dálku písemnou formou, která byla později prohloubena do telefonické formy, nyní již využívám Telepatickou terapii, která je pro mě zcela šitá na míru a objevování sebe samé je jedna radost.

Nemohu nevzpomenout, že jsem si neprošla i jistými terapeutickými tlaky, tedy věcmi, které jsem si nechtěla připustit a to zejména moje sebelítost či neochota komunikovat o mých pocitech, neochota a nepotřeba mít partnera, kde jsem měla strach si tyto aspekty začít vůbec zpracovávat, ale i toto je již dnes minulostí. Jak se také říká, pod tlakem vznikají ty nejvzácnější diamanty...

Každý má právo být vyjádřením toho nejvzácnějšího co v sobě nosí. Stále je ten správný čas kdy s tím začít. Vždyť sami to procítíte po přečtení si této stránky...

Za mě je to velké Děkuji a terapii rozhodně doporučuji..."

Muž, 60 let

Datum publikace hodnocení: 31.12.2018.

"Ze začátku jsem byl značně skeptický a nevěděl jsem si dost dobře představit, jak by mohla taková fiktivní" terapie na dálku "fungovat v našem fyzickém světě a dokonce mě ještě i zbavit mých vnitřních citlivých míst a slabostí.

Když jsem po první terapii začal pociťovat neobvyklé reakce mého těla (krátkodobé a dočasné bolesti či dočasně zesílené bolesti na různých místech), pochopil jsem, že změna byla inicializována v podobě vyčištěných bolavých míst na mentální úrovni, kde tělo ji následně začalo takovými projevy řešit resp. manifestovat a vypořádávat se s touto změnou na fyzické úrovni a mým úkolem bylo následně naučit se vědomě tuto změnu jednak akceptovat ale také uplatňovat v běžném životě, což se podařilo.

Terapie probíhala zpočátku přes písemnou formu. Avšak jak se projekt vyvíjel, terapie přešla následně do formy osobní či telefonické. Skrze dalšího pokroku a vývoje projektu, následně začala už fáze mé Telepatické terapie skrz audio-video mentální rozhovory odehrávající se už v mé mysli, telefonická terapie nebyla už více zapotřebí a nebyl jsem omezen resp. odkázán na termíny potřebné pro telefonické hovory či osobní setkání, což mi do života přidalo spoustu času navíc a mnohem více flexibility. Následující řádky jsou již výsledkem telepatické terapie.

Začalo období testování mých nově nabytých postojů a zásad. V každodenních situacích mi byly a jsou dodnes tematicky simulované specifické životní události, jako kdyby "učební tematika", kterou je třeba v nejbližším období zvládnout. Úsměvně to nazývám "kultivování mých slabostí". Například nesnášel jsem práci pod tlakem, byl jsem nervózní, podrážděný, dělal jsem chyby a neovládal své emoce. Dalším mým problémem bylo neschopnost a neochota komunikovat o svých pocitech, neochota komunikovat přímo a na rovinu své potřeby a požadavky, neochota být objektivní a konstruktivní. V běžném životě jsem začal být vystavován takovým situacím, kde jsem během této doby jasně pociťoval a uvědomoval jsem si, kde dělám chyby nemluvě o tom, že jsem o mnohé věci přišel a ztratil jsem je z důvodu, že jsem si je nevážil a "sakramensky" jsem si tuto chybu uvědomil a začal jsem si tyto věci vážit až když jsem si uvědomil, že jsem o ně přišel.

Podobně to probíhalo i při zvyšování celkové efektivity, radosti z práce, nastavování mantinelů tolerance v mém životě, nápravě partnerského vztahu...

Následně se audio-video Telepatická terapie ještě více aktualizovala a zefektivnila a to tak, že probíhá již na základě cítění, ještě rychlejšího ukazování situací - kde se mi kdysi tyto situace objevovaly a opakovali v podobě několika týdnů, ty se mi dnes projevují již během několika hodin. Nyní už velmi specificky cítím, co mi dána životní situace přináší, co se v ní mám naučit - jinak řečeno, co potřebuji vylepšit na svých vlastnostech.

Pro shrnutí, kdysi jsem měl postoj "Na takovou formu terapie či pro informace na stránce Atlantis Industries ještě ani zdaleka není čas". Avšak díky terapeutickému tlaku a mantinelu, kteří terapeuti vůči mně nastavili v podobě toho, že myšlenka "Na to není ještě správný čas..." nebude v dalších komunikacích a v dalším průběhu terapie tolerována, se u mě nastavil nový postoj v podobě myšlenky "Teď je ten nejlepší a nejvhodnější čas a zároveň je to čas mnohem více vhodnější než byl kdykoliv předtím." Díky změny mého postoje absolvuji dnes Telepatickou terapii s radostí, rychlostí ale také s efektivností, jakou jsem si nevěděl předtím ani představit. Nemluvě o tom, že dnes je už skrz tento projekt takováto forma Telepatické terapie spolu s její cenovou dostupností běžně zažitý standard dostupný pro všechny...

Děkuji za rozhodne prospěšnou, účinnou a vysoce efektivní terapii, která nadále pokračuje. Terapii doporučuji každému, kdo chce na sobě pracovat a kdo chce napredovat.

I navzdory vysokému terapeutickému tlaku, který byl a je nadále na mě vyvíjen a který je zároveň čím dál silnější a který, musím říct, mi byl mnohdy vysoce nepříjemný a vysoce "proti srsti", jsem si v konečném důsledku uvědomil nový úhel pohledu a to ten, že takový tlak je rozhodně potřebný pokud se chceme pohnout dál a vymanit se ze začarovaného kruhu Neochoty aktivovat vnúrné dítě, které je v každém z nás; Falše a neupřímnosti; Ignorace; Zabednenosti; Zaslepenosti; Arogantnosti; Ješitnosti; Ega; Namyšlenosti; Pýchy; Sobeckosti; Zahleděnosti do sebe; Nezaujímaní se o potřeby či pocity jiných; Neochoty na sobě pracovat; Neochoty přiznat si chyby a napravit je; Neochoty mluvit o svých pocitech; Neochoty pracovat na partnerském či kamarádském vztahu; Utíkání od Reality; Neochota vidět či slyšet pravdu stejně jako Subjektivního; Neobjektivního; Zkresleného a Zastaralého smýšlení, pohledů či vzorců kde, i když mi to bylo zatěžko si přiznat, ale všechny tyto vyjmenované aspekty byly jednoznačně i můj případ. Dnes už jsem rád, že o tom mluvím v minulém čase, už se mě to netýká a je to u mě zpracovány tak, jako kdyby se to nikdy nebylo stalo..."